Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Yellon rekryterar AD och arkitekt

Publicerad: 22 maj 2018, 08:35

Foto: Pressbild

Ska stärka byråns roll inom varumärkesupplevelser och områdena reklam och arkitektur.


Ämnen i artikeln:

ByråvalYellon

Yellon beskriver första delen av 2018 som intensivt, med flera uppdrag från nya och befintliga kunder. Bland annat tre nya kunder i modellagenturen MIKAs, bygg- och fastighetsföretaget Veidekke och Kyrkogårdsförvaltningen i Borås. Nu rekryterar man art director Henrik Stierna och arkitekten Patrik Haglund till sitt malmökontor.  

– Vi vill växa och stärka vårt erbjudande i Malmö. Med Patrik och Henrik får vi kunskap och erfarenhet inom arkitektur och kommunikation och två kreatörer som tillsammans kommer att bidra till att utveckla vårt erbjudande inom varumärkesupplevelser, säger Markus Leijonberg, vd för Yellon, i ett pressmeddelande.

Henrik Stierna har tidigare arbetat med kreativa lösningar på Pyramid Communication och Hilanders Kitchen. Patrik Haglund har tidigare jobbat på arkitektbyråer och Sweco Architects, som hus- och inredningsarkitekt.

Yellon har sedan hösten rekryterat sju personer och enligt byrån är det fler på väg in.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ByråvalYellon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.