Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Youtubeprofilen Axel Palm till ENT

Publicerad: 16 december 2016, 12:40

TV4-gruppens kreativa nätverk för digitala plattformar värvar Axel Palm.


Ämnen i artikeln:

ENTAxel PalmYoutube

Axel Palm är youtuber, Nordens enda youtube-ambassadör och youtube-konsult. På sin kanal gör han gör underhållande och informativa videos, allt från "youtubers förklarar" till vloggar.

– Det ska bli väldigt roligt att få jobba med TV4. Jag har höga ambitioner för att mitt innehåll ska kunna utvecklas och vill även bredda mitt tilltal, därför var valet av ENT rätt självklart. Under 2017 kommer fokus ligga på att ta infotainment-genren till en ny nivå, säger Axel Palm.

– Axel är en kille som inte bara har stor kunskap och ett stort intresse för online video, han har också ett uttryck som särskiljer sig ifrån mängden. Vi ser Axel som en stor tillgång framåt för oss på ENT och ser fram emot att backa upp honom i hans satsningar, säger Sanny Ekstrand, Head of ENT i ett pressmeddelande i en kommentar.

Axel Palm började med Youtube 2013. I dag har kanalen Oklart närmare 40 000 prenumeranter. Kanalen blev nominerad till Guldtuben i kategorin "Årets samarbete". Axel Palm är också Nordens första och enda youtube-ambassadör. Sedan 2015 har han dessutom drivit Paradime som är en videokonsultverksamhet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ENTAxel PalmYoutube

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.