Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ytterligare senior F&B-medarbetare lämnar

Publicerad: 10 december 2018, 13:52

Efter nio år väljer Samuel Åkesson, senior creative partner, att lämna Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

I somras gick det earn out-program som trädde i kraft i samband med MDC Partners köp av Forsman & Bodenfors ut. Efter det har en rad partners och långvariga medarbetare valt att söka sig vidare. Bland annat har Martin Ringqvist, Lars Elfman och Tove Eriksson Hillblom lämnat byrån.

LÄS MER: Därför skapas nya Forsman & Bodenfors

Och nu lämnar nästa partner – Samuel Åkesson. Samuel Åkesson, som i grunden är art director, kom till Forsman & Bodenfors 2009 efter att ha spenderat fyra år på Fallon i London.

Hur kommer det sig att du valt att lämna?

– Kanske finns det ett annat sätt för mig att jobba med kreativitet och kommunikation. Det är spännande att tänka på vad kreativitet har för potential om det appliceras på fler och mindre förväntade sätt. Så jag tänkte att om jag sätter mig själv i ett annat sammanhang kanske något oväntat händer. Om inte annat borde det åtminstone bli intressant. Jag vill iallafall testa, berättar han för Resumé.

Varför just nu?

– Känslan av att vilja prova något annat växte sig såpass stark bara.

Samuel Åkesson har inte gjort klart med någon ny tjänst utan säger sig vilja utforska vilka möjligheter som finns tillgängliga.

Förra veckan publicerade The Wall Street Journal uppgifter om att det just nu pågår en budgivning om Forsman & Bodenfors byrånätverk MDC Partners.

Forsman & Bodenfors slogs i höstas ihop med KBS.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln: