Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Zellout rekryterar trio

Publicerad: 30 augusti 2018, 09:22

Mathias Leclér, Reinaldo Florencio och Simon Bergström.

Uppsalabyrån Zellout knyter till sig Simon Bergström, Mathias Leclér och Reinaldo Florencio.


Ämnen i artikeln:

Zellout

Förra veckan meddelade Zellout att man köpt upp den konkurrerande byrån Medori. Framöver kommer Medoris tidigare vd Petra Forsberg Kyller att ansvara för byråns designerbjudande.

Nu meddelar Zellout att man förstärker med ytterligare tre personer.

Simon Bergström kommer närmast från The Amazing Society där han som art director jobbat med sociala medier för kunder som Huawei, LG, Arla och Cloetta.

Mathias Leclér har en bakgrund som kock men har nyligen börjat jobba som copywriter för Zellout. I sociala medier har hans konto "Villfarelser", med 390 000 följare, fått stor uppmärksamhet.

– Vi har fyllt på våra resurser och det är två spännande rekryteringar. Med den bakgrund de har kommer de tillföra mycket till Zellout både när det gäller kreativitet och kunskap om digitala och sociala kanaler, säger Hugo Ekström, creative director på Zellout.

Parallellt med de två kreatörsrekryteringarna kommer även Reinaldo Florencio att ansluta för att hålla i det ekonomiska under det år som ordinarie ekonomichef är föräldraledig.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zellout

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.