Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Zenith värvar från OMD

Publicerad: 19 oktober 2015, 11:38

Alexandra Nyholm är ny på Zenith.

Alexandra Nyholm är ny client service director på Zenith. Hon kommer närmast från OMD.


Ämnen i artikeln:

OMDAnna HjalmarssonZenithMediebyråer

På OMD arbetade Alexandra Nyholm som kundansvarig projektledare och har varit med under byråns framgångsrika resa. Nu har hon lämnat för att ansluta till Zenith där hon får en senior roll.
– Att vi har lyckats rekrytera Alexandra är något som jag bara kunnat drömma om, vi är otroligt glada och stolta så vi spricker. Vi har ett mycket bra team på plats och Alexandra kommer med sin långa erfarenhet att kunna hjälpa till att växla upp vår tillväxt än mer samt att stödja gruppen med kunskap om försäljning och utveckling av nya produkter, säger vd Anna Hjalmarsson i en kommentar.

Själv säger Alexandra Nyholm:
Zenith har på kort tid utmärkt sig som en av de mest snabbväxande byråerna och det känns väldigt roligt och hedrande att nu få vara med och bidra till byråns fortsatta framgångar. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och sätta mig in i de spännande kunduppdragen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.