Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Zenith värvar mediechef från Memira

Publicerad: 13 januari 2015, 15:40

Henrik Ström har rekryterats som buying director på Zenith.

Henrik Ström har rekryterats som buying director på Zenith. Han kommer närmast från en tjänst som mediechef på Memira och har innan dess arbetat på Carat i 17 år.


Ämnen i artikeln:

Zenith

Henrik Ström är sedan den 12 januari buying director på Zenith.

– Att rekrytera en senior buying director är bland det svåraste man kan göra till en mediebyrå, det är en väldigt central roll på byrån, säger Anna Hjalmarsson, vd på Zenith, i ett pressmeddelande. Jag är otroligt stolt över att Zenith har lyckats attrahera en person med så lång erfarenhet som Henrik har.

– Det känns riktigt roligt att vara tillbaka på mediebyråsidan. Samtidigt har det varit enormt lärorikt att fått möjligheten att testa på kundsidan. Det som fick mig att gå tillbaka till mediebyråvärlden och just Zenith är att Zenith befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Zenith har ett riktigt roligt och proffsigt gäng som har ett bra tänk och driv som behövs på modern mediebyrå, säger Henrik Ström i en kommentar.

Zenith har under de senaste 18 månaderna rekryterat 10 personer till byrån.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Zenith

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.