Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Zeta Displays tillsätter marknadschef

Publicerad: 13 september 2021, 10:02

Zeta Displays tillsätter för första gången en CMO för att bygga upp erbjudandet och ta position på den internationella marknaden.


Ämnen i artikeln:

Zeta

Zeta Display vill stärka koncernens marknadsföring och inför därför rollen som CMO. Robert Bryhn har tidigare jobbat på flertalet reklambyråer i ledande roller. Han har varit landschef för McCann, vd på Ogilvy och nordisk chef för Saatchi Saatchi, och har stor erfarenhet av digital och utomhusreklam.

– Det är en mycket utvecklande tid nu för Digital Signage-industrin där våra kunder efter pandemin söker effektiva kommunikationsvägar att möta radikalt förändrade kund- och konsumentbeteenden. Jag är verkligen glad över att bli en del av ZetaDisplays globala koncernledning och driva en fortsatt tillväxtresa, och i slutändan se till att varumärket ZetaDisplay sticker ut i en alltmer digital värld, säger han i pressmeddelandet.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Zeta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.