Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Zmarta Group värvar CMO från Hemfrid

Publicerad: 8 november 2021, 09:35

Anna Wirén

Anna Wirén kommer närmast från en tjänst som CMO för Hemfrid där hon var ansvarig för varumärke, marknadsföring och kundupplevelse.


Ämnen i artikeln:

ZmartaHemfrid

Anna Wirén ersätter Niklas Jansson som tidigare i år lämnade Zmarta Group för motsvarande roll hos Loopia Group.

Hon har 20 års erfarenhet av marknadsföring och digitalisering och har bland annat varit marknadsdirektör för den svenska verksamheten på hotellkedjan Scandic. Anna Wirén tillträder i början av december som koncernansvarig för marknadsföring och varumärke inom Zmarta Group. 

För att bygga fortsatt tillväxt har bolaget under de senaste åren genomgått stora förändringar och byggt ett paraplyvarumärke och en multivertikal plattform, ett arbete som har öppnat upp nya möjligheter inom marknadsföring.

–  Med Annas gedigna erfarenhet av marknadsföring och erfarenheter av strukturerat och långsiktigt varumärkesarbete är jag övertygad om att hon kommer att vara en viktig tillgång i vår fortsatta tillväxtresa, säger Elsa Berg Bjärtun, interim-CEO för Zmarta Group.

Anna tillträder rollen som CMO den 6 december 2021 och blir samtidigt en del av Zmarta Groups Management Team.

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

ZmartaHemfrid

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.