Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Zmarta rekryterar ny marknadsdirektör från Leo Vegas

Publicerad: 8 januari 2020, 10:17

Niklas Jansson.

Foto: Pressbild

Niklas Jansson blir ny marknadsdirektör på Zmarta, med ansvar för marknaderna i Sverige, Norge och Finland. Han kommer senast från Leo Vegas.


Ämnen i artikeln:

Leo VegasSchibstedZmarta

Jämförelseföretaget Zmarta Group har hittat en ny marknadsdirektör i Niklas Jansson, som senast kommer från rollen som nordisk marknadsdirektör på spelbolaget Leo Vegas. Dessförinnan har han en lång erfarenhet inom Schibsted-koncernen som kommersiell direktör för Bytbil.com och marknadschef på SCM Ventures. 

Niklas Jansson får som marknadsdirektör ansvar för marknaderna i Sverige, Norge och Finland. 

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Niklas som CMO till Zmarta Group. Jag är övertygad om att hans bakgrund inom bland annat digital marknadsföring, varumärkesbyggande tillsammans med ett starkt affärsdriv kommer att ha stor betydelse för Zmarta Groups utveckling av varumärke och affär, säger Gustav Berghog, vd för Zmarta Group, i ett pressmeddelande. 

Niklas Jansson kommenterar:

– Zmarta Group har i dag en mycket stark position på marknaden. Med de tidigare förvärven av Elskling och Insplanet erbjuder Zmarta Group det starkaste erbjudandet av jämförelsetjänster inom lån, bolån, elavtal och försäkringar. Jag har stora ambitioner när det gäller att fortsätta bygga Zmartas varumärke som den ledande jämförelsetjänsten i Norden och att vässa gruppens erbjudanden ytterligare. 

Niklas Jansson tillträder rollen som marknadsdirektör den 8 januari och blir samtidigt en del av Zmartas Group Management Team. 

Zmarta rekryterade nyligen Agnes Paliniski från Cancerfonden till rollen som press- pr-chef

Enligt siffror från Kantar Sifo lade Zmarta under 2019 172 miljoner kronor på reklam. Det motsvarar en ökning på 83 procent i jämförelse med föregående år. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Leo VegasSchibstedZmarta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.