Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Krönika design

Eva Aggerborg: Smak igen på livets goda

Pandemin har satt sina spår även i juryrummet. Månadens Design-juryn belönar allt det goda i livet, skriver kategorins ordförande Eva Aggerborg.

Publicerad: 15 november 2021, 12:59

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Eva Aggerborg är ordförande i Månadens design.


Vi är precis på väg ur en pandemi. Det känns som att ha gått igenom en biltvätt och kommit ut på andra sidan. Och ha klarat sig.

Man har längtat så. Efter att få gå ut och få träffa andra människor, att äntligen få gå på teater, utställningar och bio.

Ett glas vin med vännerna har nästan aldrig smakat så gott. Man känner sig nästan lite dekadent.. när man beställer in glas nummer två.

Så juryns smak föll i denna omgång på allt det goda i livet.

AIK - Vi har längtat SÅ efter att få gå på fotboll, hockey och innebandy. Grattis Allmänna idrottsklubben till första platsen.

Brillo Pizza charmade oss alla.

Och SOM vi trånar efter Stockholms skärgård, äntligen får vi trängas på Waxholmsbåten till Möja och Sandhamn igen. Denna gång med karta i handen.

Kanske påverkade längtan efter livets goda sidor våra röster denna gång. Det får vi läsa om i historieböckerna en annan dag.

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

Eva Aggerborg

Design director, Bold

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.