Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

50 000 ex av premiärnumret

Publicerad: 23 juli 2010, 10:38

Yourlife är Carina Nunstedts nya projekt. Seminarier och en community har pressat upp intresset inför magasinets premiär i augusti.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlife

Carina Nunstedt, chefredaktör och grundare av Yourlife. Foto: Pressbild.

Det första numret av magasinet Yourlife har precis lämnats till tryckeriet. Med ett gediget förarbete hoppas Chefredaktören Carina Nunstedt att intresset ska bli stort.

– Vi trycker 50 000 exemplar och siktar på att minst en tredjedel av upplagan ska vara prenumererad inom ett år, säger hon.

Magasinet riktar sig till en bred kvinnlig målgrupp som ”längtar efter att gå lite mer på djupet och titta både inåt och utåt”. Yourlife är ett helhetskoncept som förutom tidningen innefattar en mötesplats på nätet där medlemmar bjuds in till olika events och seminarier. Hemsidan har legat uppe sedan i våras för att väcka intresse hos potentiella läsare.

En DR-kampanj pågår nu också för fullt för att värva fler.

– Vi har ett stort DR-samarbete med Bonniers Bokklubb, och har också gått ut med prenumerationsbilagor i DN och ett antal Bonnier tidskrifter-magasin, säger hon.

Hur många medlemmar har ni i nätverket?

– Vi har inte summerat våra kampanjer ännu, men det ser väldigt bra ut, säger Carina Nunstedt.

Vilka ser du som era främsta konkurrenter?

–Jag tror att vi kommer locka läsare från olika håll, både dagstidningsläsare och magasinsläsare som saknar en favorittidning med ett personligt tilltal.

Premiärnumret finns i butik den 24 augusti.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlife

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.