Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökNyheter

A-ekonomi återupprättas i SVT:s tablå

Publicerad: 8 November 2007, 12:15

A-ekonomi kopplas åter till Aktuellts 21-sändning. Och halvtimmen 22:00-22:30 fylls med regionala nyheter, väder och Sportnytt. Det är de största nyheterna i SVT2:s tablåomläggning efter jul.


I den nya tablån, som kommer att gälla från den 7:e januari, är A-ekonomi tillbaka i direkt anslutning till sena Aktuellt. Dessutom innehåller halvtimmen 22:00-22:30 en satsning på lokala nyheter och lokalt väder. Satsningen är i linje med vd Christina Jutterströms linje med ökat regionalt innehåll samtidigt som man bantar den produktionen i regionerna.- Att vi får ekonominyheterna i den stora Aktuelltsändningen är en förbättring som jag tror kommer att glädja många av våra tittare, säger Aktuelltchefen Helena Stålnert i en kommentar. Halvtimmesblocket inleds med en ny treminuterssändning från de regomala redaktionerna, sändningen kommer också att innehålla riks- och utrikesnyheter. Från årsskiftet kommer också alla de regionala redaktionerna att ha en egen meteorolog. Dessutom kommer en längre regionalsändning efter Sportnytt, följt av lokalväder.De nya sändningstiderna i halvtimmesblocket:22:00 Treminuterssändning med riks-, utrikes- och regionala nyheter från de lokala nyhetsredaktionerna.22:03 Sportnytt22:15 Regionala nyhetsprogram22.25 Regionalt väder

Robert Svensson


Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.