Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Acando förvärvar Daytona och Transformator Design

Publicerad: 17 augusti 2017, 06:39

Konsultfirman Acando förvärvar designbyråerna Transformator Design och Daytona.


Ämnen i artikeln:

Daytona

Transformator Design och Daytona kommer tillsammans med Acandos innovationsbyrå itch att forma en ny design studio.

– För snart två år sedan skapade vi design- och innovationsbyrån itch, och nu tar vi nästa steg och bildar en Business Design Studio fullt ut. Vi har förvärvat två av branschens bästa byråer och tillsammans med våra egna duktiga strateger, UX-are och utvecklare från både Acando och itch blir vi Sveriges största Business Design Studio från dag ett, säger Mats Alerius, SVP på Acando.

Sammanslagningen påbörjas på en gång.

– Transformator Design är den byrå som kanske allra mest har kommit att förknippas med servicedesignbranschen i Sverige. Nu tar vi steget in i ett nytt spännande sammanhang. Att sätta människan i centrum blir allt viktigare för företag och organisationer, därför söker man samarbetspartners som både förstår människors behov på djupet och har genomförandekraft. Som en del i Sveriges största Business Design Studio, med Acando som ägare, kommer vi att i ännu större utsträckning kunna bidra till ett mänskligare samhälle med hjälp av design, säger Daniel Ewerman, vd på Transformator Design.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Daytona

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.