Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Adidas öppnar Creator Studio

Publicerad: 26 september 2018, 10:16

Adidas öppnar showroom och träningsstudio på Sveavägen i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Adidas

Lokalen ges namnet Creator Studio och kommer innefatta en träningsstudio där minst sju öppna, gratis träningspass per vecka (inom allt ifrån yoga till funktionell styrketräning och boxning) kommer hållas. Utöver själva träningstudion, kommer det även finnas två omklädningsrum, förvaringsskåp och en social umgängesyta. Förutom till träning kommer studion även användas till bland annat artistuppträdanden, modevisningar och föreläsningar. En annan del av lokalen kommer användas som showroom.

– Adidas värdegrund "Through sport we have the power to change life" och visionen om att öppna upp varumärket och låta det tolkas av andra har varit två grundpelare i utformandet av studion. Studion är därför skapad och inredd med naturliga och flexibla möbler och materialval som lätt går att anpassa efter vad som står på agendan, säger Anna Ingemanson, nordisk varumärkeschef på adidas, i ett pressmeddelande.

Se adidas film visandes studion här:

Regissör: Gustav Stegfors
Filmfotograf: Malin Gutke
Produktionsbolag: Diktator
Producent: Manga Minja
Gaffer: Fredrik Nordesjö
B-foto: Christoffer Jonsson
PA: Henrik Grill
Musik: Jack Moy & Adam Chia

Ämnen i artikeln:

Adidas

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.