Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Adressändring bokar helkväll i TV4

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Den 27:e december sparkar Adressändring igång sin vårkampanj. Och det sker med besked. Under kvällen kommer Adressändring att gå med sex 135 sekundersspotar i TV4.


Tanken är att Adressändring ska dominera reklamblocken i TV4 under kvällen. Målet är att nå 2,2 miljoner tittare med budskapet att det går att ändra adress på internet.- Det är en start till vår januarikampanj. På det här sättet hoppas vi få ett rejält genomslag, även i lite äldre målgrupper, säger Göran Crona, vd Adressändring.Reklaminslaget kommer att utformas som en tävling där tittarna får rösta fram vilken av Adressändrings fem reklamfilmer som är bäst. Idén kom från TV4 tillsammans med mediebyrån Mediabroker. Vad kampanjen kostar vill inte Göran Crona kommentera.- Det här är en del av vår totala kampanj och vi har nått en bra överenskommelse. Vad den innefattar är något mellan oss och TV4, säger han.Filmerna som tittarna ska rösta om är framtagna av reklambyrån Collaborate.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.