Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Adrian Grenier blir JC:s ansikte i höst

Publicerad: 29 juni 2009, 12:09

Resumé kan idag avslöja klädföretaget JC:s ansikte i höst: Adrian Grenier tv-stjärna från HBO:s serie Entorage. – Jag vill varken dementera eller bekräfta det, säger Cecilia Lannebo på JC.


Adrian Grenier i rollen som Vince Chase. Serien är skapad för HBO och visas i Sverige både på Canal Plus och SVT. Foto: Warner Bros.

Klädföretagen gör allt för att hålla sina modeller hemliga in i det längsta. De kända ansiktena har blivit allt viktigare i kampen om kunderna.
JC har tidigare använt sig av kända skådespelare. Bland annat OC-stjärnan Mischa Barton, Brandon ”Stålmannen” Routh och brasilianska toppmodellen Thais dos Santos.

I höst får vi Adrian Grenier som huvudperson i JC:s marknadsföring. Adrian Grenier är känd för den breda allmänheten som Vincent ”Vince” Chase i Entourage och för sin medverkan långfilmerna Djävulen bär Prada och Drive Me Crazy.

Tillsammans med Melissa Joan Hart har han även medverkat i Britney Spears musikvideo ”You Drive Me Crazy”.

Men namnet är tänkt att lanseras först i höst och för JC är Resumés uppgifter mycket besvärande. JC:s informationschef Cecilia Lannebo vill inte berätta om samarbetet.
– Jag vill varken dementera eller bekräfta det.

Cecilia Lannebo ber att få återkomma efter att ha stämt av med marknadsavdelning.
Efter cirka 40 minuter har hon talat med ansvariga för kampanjen. Men budskapet består.
– Ingen hos oss kan varken bekräfta eller dementera det.

Varför? Vet ni inte?

– Vi vill inte prata om det.

Claes de Faire

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.