Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Aller-vd till Readly

Publicerad: 5 mars 2014, 09:48

Stefan Ohlsson, tidigare vd för Aller media har anställts som strategiskt och kommersiellt ansvarig för Readlys kommande etableringar i Europa, Afrika och Mellanöstern.


Ämnen i artikeln:

ReadlyAller Media

Under sin tid som vd på Aller var Stefan Ohlsson med och vände resultatet från en förlust 2009 till en vinst på 130 Mkr 2012. Under hans ledning gjorde Aller Media sitt bästa resultat någonsin år 2011.

Dessförinnan var Stefan Ohlsson vd för förlaget Hachette Sverige, som Aller media köpte år 2007.

– Det finns en insikt i branschen om att man måste hitta nya digitala affärsmodeller, säger Stefan Ohlsson. Därför ska det bli otroligt spännande att få jobba med det företag som faktiskt skapat framtidens sätt att läsa tidningar och tidskrifter.

– Stefan Ohlssons hade med sin gedigna bakgrund kunnat få ett toppjobb på vilket svenskt mediaföretag som helst. Att han kommer hit ser jag som en bekräftelse på att det vi gör är rätt och att vi håller på att bygga något unikt, säger Readly Internationals VD Per Hellberg.

Readly lanserades på den svenska marknaden i mars 2013 och finns sedan en tid också i USA.  Inom kort kommer tjänsten att lanseras i Storbritannien. Planen är att lansera i ytterligare ett antal nya länder under det här året.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

ReadlyAller Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.