Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Allt om Mat börjar med matkasse

Publicerad: 11 juni 2013, 07:37

"Allt om Mat-kassen"

Bonnier Tidskrifters mattidning Allt om Mat lanserar "Allt om Mat-kassen" i mitten av augusti. Matkassen görs i samarbete med Middagsfrid, en av de ledande aktörerna i Sverige vad gäller matkassar.


Ämnen i artikeln:

Allt om matBonnier Tidskrifter

"Allt om Mat-kassen" kommer att ges ut i stora delar av Sverige och innehålla kvalitétsingredienser och ett urval av Allt om Mat:s bästa recept. På samma sätt som i tidningen är alla recept provlagade av Allt om Mat:s provkök.

– Vi är mycket glada för samarbetet med Middagsfrid. De har lika höga krav på kvalitet vad gäller råvaror som vi har, säger Allt om Mat:s chefredaktör Mona Johansson och fortsätter:

– Allt om Mat:s och Middagsfrids gemensamma matfilosofi innebär att matkassen som kunderna får håller mycket hög kvalitet, vi lovar minst 25 % ekologiskt i kassen och grönsakerna är odlade och utvalda efter säsong. Fisken kommer från hav med rikliga bestånd och köttet är svenskt. Vi garanterar att ingen rödlistad fisk kommer att förekomma i Allt om Mat-kassen.


Victor Theander på Middagsfrid ser samarbetet som banbrytande:

– Vi är väldigt stolta och glada över att Allt om Mat väljer oss som samarbetspartner för detta och vi ser det som ett kvitto på att vi lyckas väl med vårt genomgående fokus på kvalitet i alltifrån maten till logistiken.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.