Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Amelia plockar över Serneholt från Elle

Publicerad: 2 december 2013, 10:18

Foto: Pressbild.

Den 30-åriga artisten och programledaren 30-åriga Maria Serneholt flyttar sin blogg från Elle till Amelia.


Ämnen i artikeln:

Marie SerneholtElleBingolottoAmelia

– Hennes innehåll är  väldigt aktuellt och populärt bland våra läsare. Med sitt  livsstilsinnehåll, modekoll och tv-liv är hon en perfekt komplettering  till den mix av bloggare vi redan har i dag på sajten och vi tror att vi  kan växa mycket tillsammans, säger Josefine Lind, webbredaktör på  amelia.se

Marie Serneholt slog igenom redan som 15-åring i A-Teens. Hon  har därefter gjort snabb karriär inom musik, mode och tv och är  programledare för TV4-programmen ”Bingolotto” och ”Upp till miljonen”.

Hon flyttar nu över sin blogg från Elle.se till Amelia.se – hon har även 200 000 följare på Instagram.

–  Det känns verkligen helt fantastiskt att få börja blogga på amelia.se.  Jag ser otroligt mycket fram emot att få lära känna alla läsare och är  mer än övertygad om att jag kommer att toktrivas här, säger Marie  Serneholt i en kommentar.

Amelia.se har 180 000 unika besökare per  vecka och riktar sig till kvinnor mellan 25 och 45 år som är  intresserade av mode, skönhet och livsstil.

Amelia.se har sedan tidigare profiler som Andreas Lundstedt och Malin Berghagen.

Här kan man följa Marie Serneholts blogg.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.