Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

American Apparel låter 62-åring visa underkläder

Publicerad: 3 februari 2014, 07:01

Jacky O'Shaughnessy visar underkläder för American Apparel

Seymour Hoffmans okända reklamfilmer, Noomi Rapaces hetsbantning och American Apparels 62-åriga underklädsmodell är några av artiklarna i Helgsvepet.


Ämnen i artikeln:

Helgsvepet

Hoffmans okända reklamkarriär

Skådespelaren Philip Seymour Hoffman dog av allt att döma av en heroinöverdos vid 46 års ålder. Hoofman, som var en av världens mest firade skådespelare, dog i helgen i sitt hem på Manhattan.

Vid sidan av sin karriär som skådespelare gjorde han även reklamfilmer. Nedanför helgsvepet hittar du dels de reklamfilmer han regisserade för Peoples United Bank 2009, dels en mycket populär reklamspoof som klipptes bort från filmen Punch Drunk Love, men som sedan levde sitt eget liv på nätet.

Noomi Rapace chockbantar och kedjeröker inför filmroll

Noomi Rapace berättar i en stor intervju i Dagens Nyheter att hon håller på att banta ner sig till 47 kilo och kedjeröker för att få rösten ordentligt hes, inför rollen som prostituerad missburkare i filmen "Alive alone".

American Apparel tar in 62-åring som underklädsmodeller

Ständigt i hetluften för sin sexistiska reklam, tar nu American Apparel in en 62-årig underklädsmodell i form av skådespelaren Jacky O'Shaughnessy, berättar Huffington Post.

SD-politiker sågar Nours armhålor i Melodifestivalen

– Jag betackar mig för orakade kvinnoarmhålor på bästa sändningstid, skrev Sverigedemokraten William Hahne på Twitter, efter att programledaren Nour El Refai sträckte på armarna och gav en glimt av hör under armarna, berättar Aftonbladet.
Han hashtaggade sin tweet med #feministtrams.

Misslyckad SDU-kupp mot Föreningen Nordens Ungdomsförbund

Förutom att uppröra sig över kvinnors behåring, passade SDU-aren William Hahne på att försöka sig på en misslyckad kupp att ta över föreningen Nordens ungdomsförbund i helgen, berättar Dagens Nyheter.

Här är Philip Seymour Hoffmans okända reklamfilmer:

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Helgsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.