Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Andréasson PR nyrekryterar

Publicerad: 25 mars 2008, 12:37

Andréasson PR förstärker inom Public Affairs och strategisk kommunikation. Detta gör man genom att rekrytera tre seniorkonsulter med bakgrund inom politisk och offentlig förvaltning.


Jenny Aktander har tidigare arbetat med läkemedels- och sjukvårdsfrågor hos tidigare vård- och äldreomsorgsminister Ylva Johansson.

Kristian Brangenfeldt har ett förflutet som politiskt sakkunnig hos tre olika statsråd i den förra regeringen och som opolitisk tjänsteman på Utrikesdepartementet.

Daniel Emilson kommer senast från PR-byrån Geelmuyden-Kiese där han var inriktad på medierelationer, offentlig sektor och marknads-pr. Sedan tidigare har han tre och ett halvt års erfarenhet från Utrikesdepartementet. Där arbetade han främst med frågor som handels- och investeringsfrämjande, myndighetsstyrning och Mellanöstern-Nordafrika.

– Vi har märkt ett allt större behov bland våra kunder för att förstå och påverka samhällsutvecklingen och delta i den offentliga debatten. Därför är jag mycket nöjd med att ha rekryterat så erfarna och kreativa PA-konsulter, säger Petter Andréasson, VD och grundare av Andréasson Public Relations i ett pressmeddelande.

Tobias Wahlberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.