Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Anna Nicole drog jättepublik till TV3

Publicerad: 8 november 2007, 12:22

Fotomodellen och kändisen Anna Nicole Smith debuterade i TV3 i går. Anna Nicole Show sändes i anslutning till ett extrainsatt debattprogram med Robert Aschberg. Vid halvelvatiden såg nästan 500 000 tittare programmet, vilket innebar 37 procent av alla som hade sin tv påslagen.


Publiksiffran är imponerande i konkurrens med SVT:s succéserie Vita Huset. TV3:s vd Petter Nylander är "överväldigad" av publiksiffrorna.- Anna Nicole väcker känslor. Det var faktiskt så att det var något fler kvinnor än män som såg på programmet, säger Nylander.Anna Nicole Show kommer att visas i TV3 måndag till torsdag under de kommande tre veckorna. Programmen kommer att börja runt 23.30-tiden. Nylander tror att tittandet kommer att dala en aning i framtiden på grund av den sena sändningstiden.- Jag gissar att serien kommer att få runt 250 000 lojala tittare, säger Nylander.

Johan Såthe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.