Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Apollos nordiska marknadschef slutar efter 1,5 år

Publicerad: 8 september 2016, 11:20

Eva Lundström anställdes i början av 2015. Nu lämnar hon över stafettpinnen.


Ämnen i artikeln:

Eva LundströmApollo

Eva Lundström blev ny marknadschef för Apollo i februari 2015. Nu slutar hon på resebolaget. Sista arbetsdagen är i slutet av september.

- Jag lämnar över stafettpinnen nu så det är ingen dramatik. Det är ett beslut jag tagit och diskuterat med min chef.  Jag kom in i ett spännande skede när Apollo var ute tilll försäljning. Det var ett otroligt kul uppdrag att hoppa på och jag har kört som en galning i 1,5 år och vi har bytt kommunikationsplattform, bytt byrå och ändrat strategi i sociala medier, säger Eva Lundström.

Varför slutar du?
- Det är ett helt eget val. Jag känner att jag har lagt plattformarna. Jag gillar den fasen vi var i och nu är jag lite sugen på att hitta på något annat. Jag är inte förvaltartypen. Jag gillar förändring.

Vad ska du göra nu?
– Jag får lite ledigt och får tid att hänga med familjen. Jag har ett eget konsultbolag som ligger så det är möjligt att jag tar några uppdrag på sidan.

Björn Wallenberg

Ämnen i artikeln:

Eva LundströmApollo

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.