Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Årebyrå öppnar kontor i Stockholm

Publicerad: 23 augusti 2017, 06:51

Den kreativa produktionsbyrån Hjärtat i Åre öppnar upp ett Stockholmskontor. Marcus Lindgren, tidigare kommunikationsansvarig på A Non Smoking Generation, kommer att leda kontoret.


Produktionsbyrån Hjärtat i Åre firar fem år med att utöka sin verksamhet med ett Stockholmskontor. Byrån har i huvudsak kunder med outdoor/friluftsliv som fokus och vill ge de kunder som inte har möjlighet att komma till Åre möjligheten att träffa dem i Stockholm.

– Vi är mycket glada att vi fått in Marcus som projektledare hos oss. Detta för att kunna öka servicen än mer till våra kunder och samtidigt få en närvaro i Stockholm där flera av våra kunder befinner sig, säger Teodor Malmborg, delägare i Hjärtat.

Marcus Lindgren har jobbat inom kommunikationsbranschen i 17 år, de senaste sju åren på köparsidan. Hjärtat i Åre jobbar med kunder som Arcteryx och VM i Åre2019.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.