Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

ATG ska vässa kommunikationen med ny avdelning

Publicerad: 18 mars 2019, 11:43

Camilla Filipsson blir chef för sektionen för extern kommunikation på ATG.

ATG skapar den nya avdelningen Corporate Communication för att stärka sitt kommunikationsarbete.


Inom ATG:s nya avdelning Corporate Communication, tidigare informationsavdelningen, skapas två nya sektioner för att förtydliga avdelningens ansvarsområden.

Camilla Filipsson blir chef för sektionen för extern kommunikation. De senaste fem åren har hon arbetat i flera olika roller inom ATG, bland annat som presschef. I sin nya roll kommer hon att ansvara för all extern bolagskommunikation, inklusive PA, CSR och IR och är dessutom fortsatt chef för ATG:s pressgrupp.

Lizette Kotschack anslöt till ATG från Svenska Spel för 2,5 år sedan, då som informatör. Hon blir nu chef för sektionen för intern kommunikation, och kommer i den rollen driva och utveckla den interna kommunikationen inom koncernen samt utveckla satsningarna på employer brandig.

– Det är väldigt roligt att arbeta på ATG och speciellt nu när spelmarknadens karta har ritats om. Det är en resa jag tror många tycker är spännande oavsett utmaningar. Det ligger liksom i kommunikatörens natur. Att dessutom får ta del av ATG:s historia där hästsporten är i centrum och allt överskott gynnar hästnäringen ser jag som en superbonus, säger Camilla Filipsson i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.