Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Avaus expanderar - öppnar nytt kontor i Italien nästa år

Publicerad: 17 oktober 2022, 09:15

Piero Trivellato och Emma Storbacka vid Avaus Group.

Konsultbolaget Avaus, som arbetar med datadriven transformation inom marknadsföring och försäljning, expanderar och öppnar i Italien.

Ämnen i artikeln:

AvausNyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Det nordiska konsultbolaget Avaus fortsätter expandera i Europa. Från och med januari 2023 kommer även italienska företag och organisationer att ha möjlighet att utnyttja Avaus erbjudande för att accelerera sin datadrivna transformation inom marknadsföring och försäljning.

Den italienska satsningen kommer att ledas av Piero Trivellato, som senast kommer från telekomoperatören Telia i Sverige. Där var han tidigare head of digital & analytics och en del av den svenska ledningsgruppen.

– Italienska organisationer har mycket att lära av nordiska företag om digital transformation inom marknadsföring och försäljning. Under mina 10 år i Norge och Sverige har jag haft förmånen att driva flera transformationsprogram inom kundcentricitet och personalisering. Att använda lärdomarna från digitala föregångare i norra Europa kommer att vara en stor tillgång för italienska företag, som vill påskynda sin digitala transformation och undvika att upprepa misstag som andra har gjort. Jag är väldigt glad över att flytta tillbaka till Italien och bidra till digitaliseringen av italienska företag. Erbjudandet kommer vara attraktivt för italienska kunder, säger Piero Trivellato i ett pressmeddelande. 

Piero Trivellato är tidigare managementkonsult och har även erfarenhet från investmentbolag, såväl som operationella chefsbefattningar i Europa och Asien.

– Jag är väldigt glad över att kombinera den metodutveckling vi har bedrivit på Avaus med Pieros erfarenhet av att leda transformation av datadriven marknadsföring och försäljning. Digitalt mogna företag har höga automationsnivåer och maximerar värdepotentialen av sin kundbas genom att driva försäljning över alla kanaler. Vi förväntar oss att kunna förkorta transformationsresan hos italienska företag med flera år, säger Emma Storbacka, vd Avaus Group.

Avaus har arbetat i 15 år med att öka marknadsförings- och försäljningseffektiviteten med hjälp av data och automatisering har paketerats i replikerbara metoder utformade för att öka skalbarheten, produktiviteten och att påskynda organisationers transformationsresor.

Avaus

Avaus är en transformationspartner för medelstora till stora företag, som vill förbättra marknadsförings och försäljningsresultat genom att utnyttja data och automatisering. Avaus har 120 experter inom data,

analys, marknadsföring, teknik och strategi. Avaus kontor finns i Stockholm, Helsingfors, München, Gdansk och snart Milano. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev