Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Avhoppade Spraychefer tillbaka i Sprayhuset

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Styrelseproffset och mediedirektören Jan Friedman, med ett förflutet på avsomnade Vision återvänder till Sprayhuset. Det gör också gamla Spraychefen Casten Almquist.


Jan Friedman, som senast var i rampljuset när Per Andersson i sin bok om Jan Stenbeck avslöjade att Friedman tvingats resa med en chokladtårta över Atlanten, återvänder till Sprayhuset.Tillsammans med ATG:s vd Bengt Jönsson och före detta Spraychefen Casten Almquist (numer vice vd för Art & Technology by Proventus) ingår Friedman i Sprayägda omvärldsbevakningsföretaget Agent 25:s nya advisory board."Agent25 har varit duktiga på att bryta mark inom omvärldsbevakningen. Man har förstått sprängkraften hos Internet som informationskanal och omsatt det i en fungerande affärslogik", säger Jan Friedman som numer titulerar sig mediekonsult.Jan Friedman arbetade tidigare som vd för numer avsomnade och på den tiden Sprayägda tidningen Vision.

Andreas Johansson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.