Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Avslöjar sin nya romans i egna tidningen

Publicerad: 24 september 2010, 15:11

Amelia Adamo – publisher för Bonniers skvallertidning S – avslöjar sin nya romans i en stor intervju i sin egen tidning. – Kvällstidningarna och andra jagade mig om det här, då är det lika bra att jag sätter agendan själv och har det i min egen tidning, säger Amelia Adamo till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Amelia AdamoBonnierBonnier Tidskrifter

Intervjun med Amelia Adamo och hennes nya kärlek, i Amelia Adamos egen tidning S.

Amelia Adamo, som efter skilsmässan med tidningsmakaren Thorbjörn Larsson har hittat en ny kärlek i form av den 63-årige frisören Lucio Benvenuto, går ut och berättar om sin nya romans i sin egen tidning S.

Tidningen har sedan spritt nyheten om Adamo till andra medier, via Expressen, med villkoret att få cred.

Pamela Andersson, chefredaktör på S, har Amelia Adamo som sin chef. Men Pamela Andersson tycker vare sig att situationen är konstig eller att det är ett tecken på nyhetsbrist.

– Amelia Adamo är en offentlig person och vi är jätteglada över att ha den här nyheten. Hon är känd, och det här är en jättebra grej, säger Pamela Andersson.

Amelia Adamo har även tidningen M-magasin.

Varför valde hon just att gå ut med romansen i S?

– Det kan jag inte svara på. Det är en fråga hon säkert kan svara på.

Säljer ni fler exemplar på det här?

– Det hoppas jag alltid att vi gör på alla nyheter vi har.

Amelia Adamo:

– Kvällstidningarna och andra jagade mig för det här, så är det lika bra att jag sätter agendan själv och har det i min egen tidning först. Det hade varit väldigt dumt att gå ut och berätta om det någon annanstans. Det passar också S profil väldigt bra. M-magasin är en helt annan tidning, det är ingen sån tidning.

Bra säljknep?

– Jag tror inte att jag är någon kioskvältare.

Bonniers mångmiljonprojekt S hade premiär i mars. Toppnoteringen hittills är cirka 60 000 sålda exemplar (bröllopsnumret).

Tidningen har nyligen fått in nya friska miljoner av sin ägare.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.