Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Badlord vann pitch för Thenberg Fonder

Publicerad: 18 januari 2008, 14:39

Reklambyrån Badlord har vunnit en pitch för Thenberg Fonder. – De var snabba, lyhörda och kom med konkreta förslag, säger Johan Bergsgård vd för Thenberg Fonder.


Det nystartade varumärket Thenberg Fonder, som ägs av Thenberg & Kinde Fondkommission, ska lanseras på marknaden. Uppdraget gick till Badlord.

– De ska hjälpa oss med i princip allt. Den grafiska profilen, loggan och att göra om vår webb, säger Johan Bergsgård.

I pitchen stod den relativt nystartade byrån mot flera andra stockholmsbyråer.
– Vi kontaktade de byråer vi kände men vi valde till slut de här nya grabbarna. De var lyhörda för det vi ville göra, säger Johan Bergsgård.

Badlord ska bland annat göra om sajten och anpassa den bättre för konsumenter.
– Vi lanserar nya fonder om två månader och behöver effektivisera sajten. Den behöver bli enklare, idag är allt väldigt omständligt. Vi vill göra att det går snabbare för kunderna och att det blir enklare, säger Johan Bergsgård.

– Thenberg Fonder förvaltar idag fyra fonder men kommer inom kort att bredda sin verksamhet till att omfatta spännande produkter inom segmentet för småbolag och cleantech, säger Magnus Tidbeck, projektledare på Badlord.

Thenberg kommer till en början att annonsera i affärspress men tittar också på möjligheten att köra en tv-kampanj under senvåren.
– Inget är klart än men vi tittar på det. Vi har aldrig gått i tv tidigare men har nu en ny produkt som lämpar sig för det.

Thenberg har tidigare inte haft någon reklambyrå utan anlitat en konsult.

Arbetsgrupp Badlord:

Magnus Tidbeck projektledare, Pierre Boutros kreativt ansvarig, Fredrik Sargent ad, Linda Bohagen produktionsledare

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.