måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Barholm hoppar av

Publicerad: 2 oktober 2009, 14:39

Mediebyråprofilen Stefan Barholm kommer att lämna Vizeum. Istället blir Ulrika Molin ny vd för byrån.

Ämnen i artikeln:

Ulrika Molin

TR

Tobias Rydergren


Stefan Barholm lämnar Vizeum

Nyligen lämnade Stefan Barholms parhäst Per Ek byrån och nu kommer han att avveckla sina egna engagemang på byrån fram till årsskiftet.

Stefan Barholm var länge vd för den framgångsrika mediebyrån Mediabroker. Han startade sedan RSM, som senare gick upp i Vizeum.

Men nu lämnar han alltså byrån och istället tar Ulrika Molin över vd-posten. Hon har jobbat för ägaren Aegis sedan 1994 och är för tillfället byråchef på Vizeums Stockholmskontor.
– Jag tycker att det ska bli fantastiskt roligt att få leda Vizeum! Vi har en mycket erfaren personal med bred kompetens och stort engagemang för våra kunder. Det finns ett starkt driv att på bästa sätt skapa värde för kunderna i alla de nya kommunikationsmöjligheterna som skapas runt omkring oss. Jag ser mycket positivt på framtiden! säger Ulrika Molin i en kommentar.

Stefan Barholm:
– Mitt uppdrag var klart vid årsskiftet och i februari/mars började jag föra diskussioner med min chef om vad jag skulle göra i stället. Efter 15 år som mediebyråchef kände jag att det inte fanns så mycket kvar att göra.

Stefan Barholm säger att han kommer att lämna mediebyrå-svängen, men han kan bli kvar i marknadsförings- och mediebranschen.
– Man jag vet inte än vad jag ska göra, säger han.

Fotnot: I en tidigare version av artikeln stod det att Stefan Barholm grundade Media Broker. Det var fel. Han var däremot byråns vd under flera år.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev