Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

BBM Sales öppnar kontor i Norrköping

Publicerad: 6 december 2017, 10:42

Bonniers säljbolag Bonnier Business Media Sales AB öppnar upp kontor i Norrköping. Kontoret kommer framför allt att jobba med varumärket Dagens Industris produkter.


Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Sedan 2014 driver Bonnier Business Media Sales sin försäljning för varumärkena Veckans Affärer, Resumé och Dagens Medicin från ett kontor i Västerås.

Det nya kontoret i Norrköping, med runt nya 40 tjänster, kommer framför allt att fokusera på varumärket Dagens Industris tjänster.

– Valet föll på Norrköping på grund av det centrala läget, goda kommunikationsmöjligheter och en region i tillväxt som vi vill bidra till. - Rekryteringen är i full gång och vi ser fram emot att inom kort få välkomna flera nya medarbetare till vårt nya kontor på Drottninggatan 55 i Norrköping, säger Martin Mellgren, VD på Bonnier Business Media Sales AB.

BBM Sales drevs i början tillsammans med säljkonsultbolaget RTM Business Partner, en partner som kommer finnas med även i Norrköping.

– Vi är hedrade att få uppdraget att stärka Dagens Industris prenumerationsförsäljning med ett nytt fräscht kontor i Norrköping. Vi ska återskapa den gynnsamma och långvariga affärskultur som vi byggt upp i Västerås och vi ser fram emot att skapa mervärde för Bonniers kunder runt om i landet, säger Rickard Åsbäcken.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Industri

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.