Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bellbird förstärker teamet och utser operativ chef

Publicerad: 14 februari 2019, 09:52

Kommunikationsbyrån Bellbird växer med nya rekryteringar.

Foto: Alex Johansson

Bellbrid utökar teamet med tre nya konsulter. Dessutom utser man Gustaf Geterud till operativ chef.


Kommunikationsbyrån Bellbird grundades våren 2017 och är idag nästan 20 medarbetare.

Nu utökas teamet med tre nya konsulter, samtidigt som byrån rekryterat en operativ chef i Gustaf Geterud med ansvar för att bygga en ännu starkaste plattform för fortsatt tillväxt. Han är idag vd för konsultföretaget 4potentials, och har tidigare arbetat som head of talent på Telia, Swedbank och Ericsson.

– Vi växer snabbt med en stor bredd i våra uppdrag. Vår idé är att ha ett eklektiskt team för att erbjuda våra kunder ett brett stöd liksom helt nya sätt att driva tillväxt och förändring genom kommunikation. Med Ann, Rasmus och Anders vässar vi vårt team ytterligare, och med Gustaf som operativ chef tar vi nästa steg i vår ambition att rekrytera och utveckla de bästa talangerna i branschen, säger Anders Kempe, vd på Bellbird, i ett pressmeddelande.

De tre nya konsulterna ansluter under februari.

Ann Persson rekryteras från Coop där hon arbetat som pressekreterare. Tidigare har hon arbetat som pr manager på Sony Music och som konsult på Jung Relations.

Rasmus Blomqvist kommer från en roll som IR-ansvarig på bostadsutvecklaren Bonava och arbetade dessförinnan som konsult på Hallvarsson & Halvarsson.

Anders Pålsson är frilansande AD och digital designer som knyts till Bellbird.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.