fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Benjamin Ingrosso blir ny ambassadör för Samsung Galaxy

Publicerad: 17 februari 2023, 09:45

Den hyllade artisten och influencern Benjamin Ingrosso ska lyfta sin passion för musik, fotografering och skapande i samarbete med Samsung. Första steget handlar om Galaxy S23-serien.

Ämnen i artikeln:

NyheterSamsung

R

Redaktionen

red@resume.se


Det är just Benjamins Ingrossos koppling till kreativitet och hans användning av tekniken i skapandeprocessen som gjorde honom extra attraktiv för Samsung Galaxy. I kommunikationen är det i mobilen som artisten lägger grunden för nya idéer till musik, men också får möjlighet att utforska sina intressen för foto och matlagning.

– Mobilen är med mig dygnet runt, i köket och i studion. Den ger mig inspiration när jag testar nya maträtter, är perfekt för att spela in idéer till låtar och en grym mobilkamera är ett måste för mig som älskar att fota, säger Benjamin Ingrosso i ett pressmeddelande.

I lanseringen för Galaxy S23-serien vill varumärket bland annat lyfta kamerans Nightography-funktionen som gör det enklare att skapa innehåll även när ljuset är svagt. 

– Med Benjamin Ingrosso vid vår sida vill vi visa hur olika personers preferenser och livsstil kan väckas till liv med vår teknik. Benjamins energi och förmåga att inspirera andra överensstämmer väl med våra värderingar och vi är stolta över att våra världar kan mötas här, kommenterar Anders Elmby, MX-Director på Samsung Electronics Nordic.

Samsung har tidigare samarbetat med bland annat fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, modellen Elsa Hosk och e-sportslaget Ninjas in Pyjamas.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev