Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Berghs inleder samarbete med Luleå-byrå

Publicerad: 30 januari 2019, 14:31

Julia Mårdestam, byråchef på Meramedia.

Som ett svar på behovet av kompetensutveckling i Norrbotten inleder Berghs School of Communication ett samarbete med Meramedia Akademi.


Ämnen i artikeln:

BerghsBerghs School of Communication

Samarbetet med Berghs är det andra sedan Meramedia Akademi tidigare i år inledde ett partnerskap med retorikbyrån Snacka Snyggt.

– Kommunikationsbranschen är snabbföränderlig och det finns ett konstant behov av att vidareutvecklas och få ny inspiration. Det är därför vi startade Meramedia Akademi. Att inleda samarbetet med Berghs, som har så pass gedigen erfarenhet av att utbilda och dessutom har internationellt renommé känns väldigt motiverande, säger Johanna Grimståhl, VD på Meramedia.

De första utbildningarna som kommer att erbjudas är "Hållbarhetskommunikation" och "Att leda innovationsprocesser". Utbildningarna startar under våren.

– Vi söker alltid efter långsiktiga partners i den här typen av samarbeten. Meramedia utmärker sig på den lokala marknaden och har skapat en intressant plattform, där vi också får möjlighet att möta helt nya kursdeltagare, säger Cecilia Sjödin, project director på Berghs School of Communication.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.