Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Berghs lanserar intensivkurs i Shoreditch

Publicerad: 7 september 2016, 12:51

Foto: Berghs

Som ett led i sin internationella strategi lanserar Berghs en intensivkurs i London för digital innovation.


Ämnen i artikeln:

Camilla WallanderBerghs School of Communication

Som det första resultatet av Berghs internationella strategi lanseras nu intensivkursen Action för Innovation. Deltagarna kommer att resa till London för att under två dagar träffa företag, byråer och startupbolag som drivs innovation. Programmet blandar möten med workshops. Kursen vänder sig till anställda som leder strategiskt förändringsarbete.

Kursen leds av de båda Berghs-lärarna Joe Coppard som är specialiserad på prototyping och har erfarenhet från Wieden + Kennedy, samt Fredrik Heghammar som har grundat Another Tomorrow och bland annat har jobbat på Google Creative Lab.

För att dra igång kursen flyttade Berghs vd Camilla Wallander för en månad sedan till London.
LÄS MER: Berghs vd flyttar till London – satsar på internationell expansion

- Berghs har ett trettiotal kurser i Stockholm inom digital kommunikation, innovation och leda kreativitet. Nu väljer vi att komplettera med en kurs där vi åker iväg för att träffa människor som kan bidra med nya perspektiv. Och vi gör det på vårt sätt genom att lära genom lyssna, dela och göra det vill säga Action Based, säger Camilla Wallander.

Kursen äger rum i området Shoreditch och i centrala London.

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.