Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Betsson ny huvudsponsor för SHL

Publicerad: 28 augusti 2018, 13:02

Foto: Pressbild

SHL får ny sportspelspartner när Betsson tar över som huvudsponsor efter Nordicbet.


Ämnen i artikeln:

BetssonSHLNordicBet

Nu står det klart att det blir Betsson som tar över som huvudsponsor och sportspelspartner till SHL efter Nordicbet. Genom bland annat finansiella stöd till klubblagen ska det nya samarbetet utveckla ligan och öka engagemanget.

– Vi vill stötta och utveckla svensk hockey. Det ekonomiska stödet till SHL, och därmed de 14 klubbarna, är grundbulten i partnerskapet. Samtidigt vill vi vara den mest engagerande partnern hittills, som värnar om svensk hockey och dess fantastiska historia. Vi är väldigt stolta över att vara huvudsponsor till Sveriges bästa hockey, säger Peter Zäll, Strategichef på Betsson, i en kommentar.

Det nya sponsorskapet kommer ta sig i uttryck i odds-erbjudanden, spelarträffar, en SHL-bibel och podcasts.

– Betsson är en stark och trygg partner, och kompletterar även vårt mål med SHL. Vi vill att Sveriges bästa hockey ska nå ut till fler, gärna utanför landets gränser. Med Betsson får vi en internationell partner som ger ett stort finansiellt stöd till klubbarna men också någon som älskar sporten och spänningen, säger Jörgen Lindgren, vd SHL

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

BetssonSHLNordicBet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.