Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bilsport hoppas på motorprinsen

Publicerad: 24 april 2008, 13:11

Förlags AB Albinsson & Sjöberg har skrivit ett sponsoravtal med Flash Engineering. De kommer att sponsra Carrera Cup Scandinavia som väntas få stor uppmärksamhet under säsongen.
– Klassen får enormt fokus i riksmedia, inte minst med tanke på äkta kungligheten prins Carl Philip, säger marknadsdirektören Janet Svensson.


I elva år har Förlags AB Albinsson & Sjöberg, som ger ut tidningen Motorsport, sponsrat STCC. Nu har man skrivit ett avtal om sponsring av Carrera Cup Scandinavia.

I ett pressmeddelande säger man att det är en logisk utveckling då Bilsport under flera år varit huvudsponsor åt Tony Rickardsson som nu börjat tävla i Carrera Cup.

– Klassen får i år enormt fokus i riksmedia, inte minst med tanke på äkta kungligheten prins Carl Philip som under premiärhelgen på Ring Knutstorp visade att han sitter i sin Porsche för att han har talang för racing, säger FABAS marknadsdirektör Janet Svensson i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.