Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bineros grundare blir ägare i Online Group

Publicerad: 24 februari 2014, 13:30

Bineros grundare Anders Aleborg

Bineros grundare, Anders Aleborg, blir en betydande ägare med ett innehav om fyra procent i Online Group och kliver in som ny hostingansvarig i hela koncernen.


Ämnen i artikeln:

Online Group

Onlinemarknadsförings- och hosting-bolaget Online Group har förvärvat 100 procent av det svenska hostingbolaget Binero. Ledningen i Online Group har valt att rekrytera Bineros grundare Anders Aleborg till affärsområdesansvarig för hosting i hela Online Group-koncernen.

– Att välja Anders Aleborg till ny hostingansvarig för vår koncern var givet, säger Urban Johansson, vd och koncernchef på Online Group. Han har byggt ett mycket bra bolag och vet vad marknaden vill ha, det här innebär att vårt bolag kan utvecklas till något ännu bättre.

Anders Aleborg har investerat hela köpesumman han fick för Binero i aktier och har förvärvat en ägarandel på fyra procent.

– Jag är helt övertygad om att Online Group kommer att visa marknaden vad ett bolag som detta kan ge sina kunder säger Anders Aleborg.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Online Group

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.