Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bingo för Katrin och Finest

Publicerad: 27 maj 2010, 14:20

Gravid – då sköt trafiken i höjden. Nyheten om att Finest bloggare Katrin Zytomierska och Bingo Rimér ska ha barn tillsammans resulterade i rekordsiffror för Finest.se.


Ämnen i artikeln:

Alexander ErwikFinestKatrin ZytomierskaBingo Rimér

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. Foto: Finest.se.

”Avslöjandet” kom i tv – i Idols eftersnack i TV400 i fredags.

Finest.se - där både Bingo Rimér och Katrin Zytomierska bloggar – hade svårt att mäkta med läsaranstormningen, sajten var mycket seg under fredagskvällen och natten till lördagen.

– Vi hade ingen aning om att Katrin skulle gå ut och berätta om graviditeten, hade vi vetat det hade vi haft en bättre beredskap, säger Alexander Erwik, chefredaktör Finest.se, i ett pressmeddelande.

Det blev ett nytt besöksrekord: 235 745 unika besökare enligt KIA-index. Det är en ökning med 30 000 unika besök jämfört med veckan innan.

–  Vi har haft en enorm ökning i antal unika besök de senaste fyra dagarna. Intresset för Katrin och Bingo, vars bloggar båda finns på finest, har aldrig varit större. Under måndagen hade vi 70 000 unika besökare på en dag, vi känner oss ganska säkra på att vi kommer nå vårt mål om 250 000 unika besökare i veckan innan årets slut, säger Alexander Erwik.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.