Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Blair spräckte Murdochs äktenskap/Aro återförenad med GW

Publicerad: 6 februari 2014, 06:53

Murdoch, Dench och Blair

Foto: Colourbox

Rupert Murdoch skiljde sig på grund av Tony Blair, Hasse Aro och Leif GW Persson återförenade och journalisternas mardrömstwitter från Sotji är några av ämnena i dagens Morgonsvep.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Hasse Aro återförenad med Leif GW

Hasse Aro gjorde sin sista sändning av Efterlyst i går och firades med stor fest. Programmet som Hasse Aro varit programledare för i 23 år gästades av hans gamla parhästar Brynolf Wendt och Leif GW Persson, rapporterar Expressen.

Tony Blair spräckte Rupert Murdochs äktenskap

Vanity Fair pekar i en artikel ut Storbritanniens förre premiärminister Tony Blair som orsaken till att Rupert Murdochs äktenskap med Wendy Dench. Tidningen skriver att det länge ryktats om att Dench hade utomäktenskapliga förbindelser och citerat ett brev där hon skriver om sin fascination för och kärlek till en "Tony".

Enligt Vanity Fair är "Tony" ingen annan än Tony Blair, som var en av Murdochs viktigaste politiska allierade och dessutom gudfar till Murdochs och Denshs döttrar.

Journalisternas skräcktwitter från Sotji

All världens sportjournalister har anlänt till Sotji och mötts av halvfärdiga rum, oinkopplade urinoarer, hängande elinstallationer och rum som är fallfärdiga redan innan de tagits i bruk.

MailOnline har sammanställt journalisternas twitter-reaktioner och -bilder från Vinterolympiaden. Svårt att veta om man ska skratta eller gråta.

HBO tjänar enormt mycket mer än Netflix

Time Warner har för första gången brutit ut HBO ur sin redovisning och visar nu kanalens lönsamhet.

Det visar sig att HBO tjänade 1,8 miljarder dollar under 2013 medan Netflix låg på det betydligt blygsammare 48 miljoner dollar under samma tid, rapporterar Buzzfeed.

Här är tonåringarna när de inte är på Facebook

Adweek har kartlagt användarnas attityder till sociala medier, vilka som är coola och var man helst tar emot kommersiell information.
Det visar sig att YouTube och Instagram betraktas som coolast bland trendsättare, medan Facebook och Instagram fungerar bäst för marknadkommunikation.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.