Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Blomman har fortsatt förtroende för Fröberg

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Lars "Blomman" Blomberg, vd för Ogilvy Sverige där även Mindshare ingår, säger sig idag ha fortsatt förtroende för Niclas Fröberg.


- Visst är det graverande för Niclas, Mindshare och för hela Ogilvy att framställas på det här sättet i media, säger Lars "Blomman" Blomberg.- Jag är hundraprocentigt säker på att Niclas inte har utnyttjat sin ställning för att få bättre priser för Popsox. Han har också berättat om det här för styrelsen från start så något hemlighetsmakeri har det inte varit, förklarar Blomman från en taxi i Paris.Han tycker inte heller att TV4 gjort fel i att gå in i den här typen av affärer.- Det gör ju TV4 med många andra kunder och bolag hela tiden och det är inget konstigt med det.- Det enda tråkiga i det hela är att Niclas har gjort två dåliga affärer som han har förlorat mycket pengar på. Men det finns inga oegentligheter i affären och vi har fortsatt förtroende för honom, både som privatperson och som vd för Mindshare, avslutar Lars Blomberg.

Pia Grahn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.