Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bodil Sidén: "Lyssnar på mindfulness och följer unicorns"

Publicerad: 11 juli 2019, 12:06

Bodil Sidén svarar på sommarfrågor.

Bodil Sidén, konsult på Bellbird, drar till Toscana, håller utkik efter enhörningar inom tech och rekommenderar 1800-talsryss som sommarläsning.


Ämnen i artikeln:

SommarBodil Sidén

Vad gör du i sommar?
– Åker till Sörfjärden i Hälsingland där sanden är finkornig och grannarna dräller in hos varandra. Sen blir det Toscana, så tar gärna emot tips på sinnessjukt god mat.

Vad läser du i hängmattan?
– Dzjan av Andrej Platonov och Leoparden av Giuseppe Tomasi di Lampedusa. Kan också rekommendera allt av Erlend Loe för lättsamhet och Stoner och Trojkan för vemod, eller passa på att plöja dig igenom en ordentlig 1800-talsryss.

Vad lyssnar du på?
– Mindfulness, Bildningspodden, the Goop podcast, en Varg söker sin pod och sjunger säkert högt och fel till Maître Gims.

Hur mycket hänger du med i vad som händer i kommunikationsbranschen under sommaren?
– Inget alls. Däremot kommer jag att hålla utkik i techbranschen efter enhörningar.

Vad ser du mest fram emot i höst?
– Augusti är ju det riktiga nyåret så ser fram emot att levla som en Pokémon och bli en bättre version av mig själv – en lugnare, klokare och starkare version (med en perfekt marinblå kappa!).

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

SommarBodil Sidén

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.