Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bold startar motion design-avdelning

Publicerad: 7 december 2017, 14:56

Kristian Bjureby och Martin Klint.

Designbyrån Bold rekryterar Martin Klint och Kristian Bjureby till sin nya moton design-avdelning.


Ämnen i artikeln:

Oskar LübeckBold

Martin Klint och Kristian Bjureby startade 2016 upp motion design-byrån Pxlr. Båda  har lång erfarenhet från arbete med 2D och 3D-animation och filmproduktion. Duon rekryteras nu till Bold där de ska starta upp en motion design-avdelning.

– Det ställs allt högre krav på unika användarupplevelser, och där har animation och interaktionsdesign en väldigt stor roll att spela. Hur ett varumärke rör sig och och vad som händer vid interaktion är en viktig del i alla våra leveranser, framförallt på senare år då vi gör allt fler helt digitala identiteter, säger Bolds grundare och executive creative director Oskar Lübeck.

Bold har redan innan de rekryterade duon jobbade med dem inom ramen för olika projekt. Klint och Bjureby har redan hunnit började med Bolds kunder.

– Vi tror att rörlig design kommer växa ännu mer i framtiden och bli en självklar del i alla varumärkesidentiteter. Så att få möjligheten att fortsätta vår utveckling som en del av Bold och därmed få jobba med deras grymma portfölj med kunder är såklart riktigt spännande, säger Martin Klint i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Oskar LübeckBold

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.