Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bonnier News stuvar om i säljorganisationen

Publicerad: 20 september 2017, 11:50

Bonnier News försäljningsdirektör Alexander Lydecker.

Bonnier News Sales plockar hem den externa försäljningen av bilagor, bostad och ÅF-motor från Nerom. Samtidigt tar Nerom över försäljningen av flera produkter och marknader kopplade till Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter.


Ämnen i artikeln:

Alexander LydeckerBonnier News

Av strategiska skäl plockar Bonnier News Sales hem försäljningen av bilagor, bostad och ÅF-motor som tidigare legat på säljbolaget Nerom.

– Nerom har gjort ett mycket bra säljarbete på dessa produkter och marknader, men vi har i och med förvärvet av Fastighetsnytt samt våra ägarintressen av bostadssajten Hitta hem bedömt att dessa affärer bäst utvecklas internt, säger Alexander Lydecker, Försäljningsdirektör på Bonnier News.

Mats Lagus, som varit försäljningschef på Nerom för bostad & bilagor, kommer tillsammans med sitt team på sex personer att fortsätta försäljningen av produkterna fast inom Bonnier News Sales organisation.

– Jag ser fram emot att utveckla dessa affärer vidare tillsammans med mitt team. Med de interna resurser och möjligheter som Bonnier News erbjuder kan vi ta dessa affärer till nästa nivå, säger Mats Lagus, försäljningschef bostad & bilagor på Bonnier News.

Samtidigt som Nerom släpper de tidigare nämnda produkterna så lägger Bonnier News ut försäljningen av flera nya produkter och marknader kopplade till Expressen, Dagens Industri och Dagens Nyheter på Nerom.

– Vi är stolta över det arbete som vi har gjort med bilagor, bostad och ÅF-motor och väldigt glada för att vi har haft dessa sju duktiga medarbetare hos oss. Nu ser vi fram emot att hugga tag i Expressen och nya kunder på framför allt DN med samma entusiasm och energi som vi gör på alla våra marknader, säger Dan Morén, vd på Nerom.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.