Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bonnier satsar nya miljoner på S

Publicerad: 6 september 2010, 14:29

Bonniers skvallertidning S får in nya friska miljoner av sin ägare. – Vi fortsätter att satsa och ska rekrytera folk, säger Amelia Adamo till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Amelia AdamoPamela Andersson

Bonnier-tidningen S.

Bonniers mångmiljonprojekt S hade premiär i mars. Toppnoteringen hittills är cirka 60 000 sålda exemplar (bröllopsnumret).

Uppgifter cirkulerar nu om att tidningen går trögt och att det föreligger ett nedläggningshot, men Amelia Adamo – som leder arbetet med tidningen, tillsammans med chefredaktören Pamela Andersson – avfärdar ryktena.

I stället berättar hon att Bonnier satsar ett nytt mångmiljonbelopp på tidningen, och att en rekryteringsoffensiv dras igång. Bonnier gav klartecken till den fortsatta satsningen på en konferens i slutet av förra veckan.

– Det har gått tillräckligt bra. Vi fortsätter att satsa. Vi har övat oss i det här facket som vi inte haft någon erfarenhet av tidigare, säger Amelia Adamo och fortsätter:

– Vi ska rekrytera åtminstone två personer.

Pengarna ska även användas till förstärkt marknadsföring.

Tidningen får också en något tydligare payoff: S – som i stjärnor och snackisar.

– Målet var att nå en snittupplaga på 40 000 i år. Vi är inte så långt därifrån, säger Amelia Adamo.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.