Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bonnier Tidskrifter säljer Qviberg

Publicerad: 4 juni 2010, 07:23

Bonnier Tidskrifters nya projekt Nya Affärer startar ett mentorsprogram. Där hyr de ut höjdare i näringslivet som finansmannen Mats Qviberg och Swedbanks vd Michael Wolf.


Ämnen i artikeln:

Jan SchermanNya Affärer

Mats Qviberg. Foto: Resumé

Nya Affärer är ett samarbete mellan Veckans Affärer och Privata Affärer. Det kommer att bli en tidning och en sajt.

Men det blir betydligt mer än bara traditionell journalistik. En viktig del i satsningen blir nätverksträffar och seminarier för entreprenörer som vill utvecklas. Tre, SEB och UC är med som sponsorer.

Nu presenteras också ett mentorsprogram som gör i samarbete med IFL, vid Handelshögskolan i Stockholm. Dit kan entreprenörer som vill ha en guide i karriären och företagsbygget söka. Bland tungviktarna som ställer upp som mentorer finns Michael Wolf, vd på Swedbank, finansmannen Mats Qviberg och landshövdingen och före detta ordföranden för Företagarna Gunvor Engström.

Som deltagare i programmet får du fyra utbildningstillfällen på IFL och sedan kommer Nya Affärer att följa utvecklingen i artiklar. En plats i programmet kostar 20 000 kronor.

Förtydligande: I en tidigare version av artikeln var även TV4:s vd Jan Scherman med som en av mentorerna. Han var med i diskussionerna, men tackade nej.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Jan SchermanNya Affärer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.