Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bonniers nya grepp: Kontanter till prenumeranter

Publicerad: 3 juni 2008, 12:38

Bonnierägda tidningen Parenting i USA har lanserat ett nytt förmånssystem för sina prenumeranter. När de gör online-köp av andra produkter ger tidningen rabatt i form av en kontant utbetalning. I gengäld får Parenting inköpsdata som är attraktiva för annonsörerna.


Parenting är en av de största titlarna i Bonniers amerikanska portfölj sedan förra året. Tidningen har lanserat ett ”Parenting Privileges”-program som går ut på att prenumeranterna får ett Visa-kort för onlineköp, skriver Mediaweek.

När ett köp görs betalar Parenting tillbaka en del av priset i form av en kontant utbetalning. Summan är oftast mellan fem och sju procent av inköpspriset men i vissa fall kan den vara betydligt högre.
I gengäld får Parenting lagra inköpsinformation och data med prenumeranternas köpvanor, information som är väldigt attraktiv för tidningens annonsörer.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.