Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Brian Akers leder MediaComs nordiska satsning

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Mediebyrån MediaCom samlas i ett gemensamt nordiskt holdingbolag med syftet att forstärka mediebyråns nordiska kompetenser och resurser.


- Vi har den senaste tiden sett en stigande efterfrågan bland våra kunder för helnordiska medielösningar, samtidigt vill vi skapa synergieffekter för att kunna utveckla enheterna som nu kommer att ingå i MediaCom Nordic Group, säger Brian Akers i ett pressmeddelande. Brian Akers kommer att leda det nya nordiska holdingbolaget med övergripande ansvar för kunder och affärsutveckling, tillsammans med Jonas Hemmingsen som får det verkställande ekonomiska ansvaret.De svenska bolag som kommer att ingå i den nya koncernen är MediaCom Stockholm, MediaCom Göteborg, MediaCom Öresund, MediaCom Nordic, Gester & Co, Mediabroker, Promedia och Storecom.Den nordiska satsningen innebär dock att Thomas Albrektson, vd för svenska MediaCom Holding, nu väljer att lämna bolaget.- Det har varit 10 arbetsamma men riktigt roliga år. När MediaCom Gruppen nu går in i en ny fas är det rätt tillfälle för mig att lämna över de nya utmaningarna till andra, säger Thomas Albrektson. Tom Gester, en av de svenska grundarna, kommer dock att finnas kvar som arbetande styrelseledamot.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.