Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Bringéus: Jag har full förståelse för P&G:s agerande

Publicerad: 4 mars 2008, 14:12

Axel Bringéus vill inte gå in på detaljerna kring hans avsked från Procter & Gamble.
– Jag tycker givetvis att det är synd, men jag har full förståelse för P&Gs agerande, säger han i en kommentar till Resume.se.


- Bringéus får sparken från P&G

- P&G startar utredning

- Reklamchef på P&G: Slå in skallarna på vidriga arbetarkräk

Cecilia Udekwu som är presschef på P&G i Sverige vill inte ge några som helst kommentarer kring att Axel Bringéus slutat på företaget. Hon vill inte säga varför han slutade, om det berodde på vad han skrev i bloggen eller att han skrev bloggen på arbetstid. Frågan är relevant av arbetsrättsliga skäl.

Klart är att Axel Bringéus tvingats bort från företaget efter att Resume.se skrivit om hans blogg. Nu skriver han i en kommentar till Resume.se:

– Jag tycker givetvis att det är synd, men jag har full förståelse för P&Gs agerande. Samtidigt är jag övertygad om att det värde jag i framtiden hade kunnat tillföra företaget vida överstiger den skada som jag har orsakat.

– Om jag har lyckats såra någon vill jag be om ursäkt. Mina inlägg är fulla av påhitt, överdrifter och provokationer och det som har publicerats i media är lösryckta delar, tagna ur sitt sammanhang. Men jag förstår att den som inte känner mig kan missförstå, skriver Bringéus.

I morgondagens Resumé på TV8 kommer han att ge sin syn på saken i en intervju.

Just nu är det oklart vad han kommer att göra härnäst:
– Jag ska försöka lära mig så mycket jag kan av situationen, fundera på vad jag vill och sen gå vidare.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.