Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Britt Ekland floppar hårt på TV3

Publicerad: 11 mars 2014, 06:53

Britt Eklands dokusåpa har havererat på TV3, SVT skyller Mellofiaskot på Netflix och True Detectiv kraschade HBOs streamingtjänst. Det är några av nyheterna i dagens Morgonsvep


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Britt Ekland sviks av tittarna

Före detta Bondbruden Britt Eklands dokusåpa "The Eklands" har floppat så hårt för TV3 att kanalen nu beslutat ta bort den från TV-tablån.
– "The Eklands" har inte levt upp till förväntningarna så det är en aktiv flytt, säger Karin Stjärne, programdirektör på MTG till Expressen.

SVT skyller Melodifestivalsiffrorna på Netflix

– I den nya värld vi lever i där Netflix har 850 000 hushåll som abonnenter så är det klart att det påverkar tittarsiffrorna för oss, säger Thomas Hall, nöjeschef på SVT, till Aftonbladet.

Katastrofsiffror för Mello i Norge
Ett nytt upplägg för den norska melodifestivalen gav de sämsta tittarsiffrorna någonsin, skriver Kampanje.

Al-Jazeera under hård press

Al-Jazeera har spelat en huvudroll under de senaste årens revolutioner. Men i dag är det stridbara qatariska medieimperiet bannlyst och förföljt i hela regionen, skriver Dagens Nyheter.

True Detective kraschade HBOs streamingtjänst

Finalen av den kritikerrosade kriminalserien True Detective kraschade HBOs streamingtjänst HBO GO på flera håll i USA, skriver Adweek.

Sean Combs vill köpa kabelkanal för 1,5 miljarder

Mannen som gjorde sig känd som Puff Daddy har lagt ett bud på den amerikanska kabelkanalen Fuse, skriver Adweek. Sean Combs är beredd att betala närmare 1,5 miljarder kronor och vill slå samman Fuse med sin musik-kabel-kanal RevoltTV.

Anmäls på för privatsurf på jobbet

Två handläggare på försäkringskassan i Gävle har blivit anmälda till personalansvarsnämnden för att de surfat privat på Facebook, rese- och datingsajter istället för att arbeta, skriver Expressen.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.